slovenska zastava

logo

 

 

 

TEČAJI, DELAVNICE

Delavnice
Delavnice so namenjene spoznavanju enega izmed segmentov restavratorskega dela (npr. zlatenje, grundiranje,...). Pri tem ne gre za učenje veščim, apmak samo za seznanjanje, ki vključuje tudi praktični preizkus.
Delavnice so namenjene vsem starostnim skupinam (otroci, šolarji, starejši, šolske skupine, vrtčevske skupine, turisti,...). Z vsako skupino posebej dogovorimo vsebino in dolžino delavnice. Za vsako skupino v sklopu delavnic pripravimo tudi predstavitev restavratorskega dela, ogled naših delavnic in ogled dela na trenutnih projektih.

Tečaji
Tečaji so namenjeni učenju risanja ali rezljanja v lesu. Potekajo v Šentjoštu nad Horjulom. Dolžina in podrobna vsebina je določena za vsak termin posebej. Čas tečajev organiziramo tako, da je možen prihod in odhod z redno avtobusno linijo iz Ljubljane (preko Dobrove in Horjula). Po zaključku delavnice v Možinetovi hiši organiziramo otvoritev razstave s krajšim kulturnim programom in pogostitvijo. Na razstavi razstavimo izdelke tečajnikov. Ogled je možen en teden po zaključku tečaja.

 

 

 

Vsebinska in oblikovna zasnova strani: Vid Klančar, oktober 2011
Objava posameznih delov strani ali fotografij dovoljena le z navedbo vira.